Radiator spuiten

RADIATOR SPUITEN: BIJ TON DE ROOIJ ZIT U GOED

Zit uw radiator niet meer zo strak in de lak en stoort u zich hieraan? Dan is het spuiten van uw radiator een echte aanrader. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw radiator te spuiten. Maar vergeet niet dat het spuiten van verf geen eenvoudige opgave is. Niet alleen is het lastig te bepalen wat de ideale spuitafstand is, ook is de kans op druipers altijd aanwezig.

Vakkundige spuiterij

De vakmensen van Ton de Rooij spuiten met alle plezier uw radiatoren. Wij maken gebruik van diverse kleursystemen, waaronder RAL en PMS. Ook kunnen wij alle denkbare kleuren en glansgraden voor u fabriceren. Daarnaast kenmerken onze lakken zich door de uitmuntende kras- en stootvastheid. Wanneer u uw radiator laat spuiten door Ton de Rooij weet u dus zeker dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Contact

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw radiator, maar wenst u eerst aanvullende informatie over de mogelijkheden of de kosten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt onze behulpzame medewerkers op (071) 58 02 491. Ook kunt u op elk moment van de dag een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.