Polyester spuiten

POLYESTER LATEN SPUITEN BIJ TON DE ROOIJ

Uw boot kan wel een nieuwe laklaag gebruiken? Of heeft u een ander dierbaar object van polyester dat wel eens een ander kleurtje of wat meer glans mag krijgen? Uw polyester kunt u vakkundig en snel door ons laten spuiten.

Spuit alles dus ook polyester

Ton de Rooij heeft als bedrijf jarenlang ervaring in het spuiten van diverse soorten ondergrond, waaronder ook polyester. Ons personeel is vakkundig en secuur en onze spuitcabines zijn uiterst geavanceerd. Als u uw polyester dus goed en duurzaam wilt laten spuiten dan staan wij voor u klaar.

Lange levensduur

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Voor het spuiten van polyester maken wij gebruik van de beste lakken met een lange levensduur. Tevens werken wij op een gecontroleerde wijze om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wij spuiten polyester objecten van klein tot groot en in enkelvoud of reeksen. Met onze spuiterij bedienen wij zowel particulieren als bedrijven. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of een offerte wenst aan te vragen dan informeren wij u graag.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.