Particulieren

PARTICULIEREN

Van oudsher wordt er veel zorg besteed aan een fraai interieur. Of het nu om een meubelstuk, een keuken of om deuren gaat, steeds wordt veel moeite gedaan om alles als nieuw te laten blinken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast, complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. In onze moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles behalve auto’s.

Milieu

Omdat naast het leveren van kwaliteit ook het milieu ons aan het hart gaat, verwerken wij altijd de laatste innovaties in ons bedrijf. Daarbij kunt u denken aan het beperken van de afvalstromen door de recycling van onze lakken en het gebruik van energiezuinige LED verlichting in onze spuitcabines en bedrijfsruimten.

Verf

Wij zijn ook dealer van Global Paint Professional, een Nederlands kwaliteitsmerk lakken en muurverf voor gebruik in en om uw huis. Met onze volledig computergestuurde mengmachine maken wij iedere gewenste kleur direct in onze showroom, al vanaf een halve liter. Zo kunt u zelf de vaste panelen of kozijnen schilderen in dezelfde kleur als uw spuitwerk.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.