Particulieren

PARTICULIEREN

Van oudsher wordt er veel zorg besteed aan een fraai interieur. Of het nu om een meubelstuk, een keuken of om deuren gaat, steeds wordt veel moeite gedaan om alles als nieuw te laten blinken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast, complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. In onze moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles behalve auto’s.

Milieu

Omdat naast het leveren van kwaliteit ook het milieu ons aan het hart gaat, verwerken wij altijd de laatste innovaties in ons bedrijf. Daarbij kunt u denken aan het beperken van de afvalstromen door de recycling van onze lakken en het gebruik van energiezuinige LED verlichting in onze spuitcabines en bedrijfsruimten.

Verf

Wij zijn ook dealer van Global Paint Professional, een Nederlands kwaliteitsmerk lakken en muurverf voor gebruik in en om uw huis. Met onze volledig computergestuurde mengmachine maken wij iedere gewenste kleur direct in onze showroom, al vanaf een halve liter. Zo kunt u zelf de vaste panelen of kozijnen schilderen in dezelfde kleur als uw spuitwerk.

Contact