Meubelspuiterij

TON DE ROOIJ: DE TOONAANGEVENDE MEUBELSPUITERIJ IN ZOETERWOUDE

Bent u op zoek naar een spuiterij waar u uw kostbare meubels met een gerust hart kunt achterlaten? Dan bent u bij meubelspuiterij Ton de Rooij, dé verfspecialist, helemaal aan het juiste adres. Wij staan bekend als professionele, snelle en nette meubelspuiterij. En met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,6 kunt u erop vertrouwen dat het eindresultaat geheel zal voldoen aan uw eisen.

 

Alles is mogelijk

Bij meubelspuiterij Ton de Rooij is geen wens te gek. In onze moderne spuitcabine kunnen wij alle meubels probleemloos voor u spuiten. Dus of u nu uw bank, tafel of keukenkastjes wilt voorzien van een mooie laklaag, meubelspuiterij Ton de Rooij doet het graag voor u. Ook voor grote aantallen draaien wij onze hand niet om.

Milieuvriendelijke toepassingen

Naast het leveren van kwaliteit staat ook het milieu bij meubelspuiterij Ton de Rooij hoog in het vaandel. Daarom houden wij nauwlettend de laatste milieu-innovaties in de gaten. Zo maken wij gebruik van energiezuinige LED-verlichting in onze spuitcabines en bedrijfsruimtes. Ook recyclen wij onze lakken, waardoor we onze afvalstromen kunnen beperken.

Wilt u ook uw meubels laten voorzien van een mooie en kwalitatieve lak? Meubelspuiterij Ton de Rooij informeert u graag over de mogelijkheden.

Contact