Meubelspuiterij

TON DE ROOIJ: DE TOONAANGEVENDE MEUBELSPUITERIJ IN ZOETERWOUDE

Bent u op zoek naar een spuiterij waar u uw kostbare meubels met een gerust hart kunt achterlaten in de omgeving van Leiden, Zoetermeer of Den Haag? Dan bent u bij meubelspuiterij Ton de Rooij, dé verfspecialist, helemaal aan het juiste adres. Wij staan bekend als professionele, snelle en nette meubelspuiterij. En met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,6 kunt u erop vertrouwen dat het eindresultaat geheel zal voldoen aan uw eisen.

Alles is mogelijk

Bij meubelspuiterij Ton de Rooij is geen wens te gek. In onze moderne spuitcabine kunnen wij alle meubels probleemloos voor u spuiten. Dus of u nu uw bank, tafel of keukenkastjes wilt voorzien van een mooie laklaag, meubelspuiterij Ton de Rooij doet het graag voor u. Ook voor grote aantallen draaien wij onze hand niet om.

Milieuvriendelijke toepassingen

Naast het leveren van kwaliteit staat ook het milieu bij meubelspuiterij Ton de Rooij hoog in het vaandel. Daarom houden wij nauwlettend de laatste milieu-innovaties in de gaten. Zo maken wij gebruik van energiezuinige LED-verlichting in onze spuitcabines en bedrijfsruimtes. Ook recyclen wij onze lakken, waardoor we onze afvalstromen kunnen beperken.

Wilt u ook uw meubels laten voorzien van een mooie en kwalitatieve lak? Op zoek naar een meubelspuiterij in de omgeving van Voorschoten, Leidschendam, Alphen a/d Rijn en omgeving? Meubelspuiterij Ton de Rooij informeert u graag over de mogelijkheden.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.