Meubels spuiten

MEUBELS SPUITEN DOET TON DE ROOIJ VAKKUNDIG

Zit u te twijfelen of u die oude keukentafel moet vervangen of toch alleen een ander kleurtje wilt geven? Bedenk dan vooral dat u voor een zacht prijsje uw favoriete meubels kunt vernieuwen door ze te spuiten. Meubels spuiten is ook de oplossing als nog geen afstand kunt doen van dat ene kastje van oma dat al jaren niet meer de glans heeft waar ze zo trots op was. Een oude wieg of ledikant is ook binnen enkele dagen weer gereed voor een volgende generatie.

Vakkundig spuiten van meubels

Meubels kunnen een emotionele waarde krijgen als u ze lang in huis heeft of zelfs al meerdere generaties. Meubels spuiten is dan een goede manier om de meubels toonbaar te houden en te kunnen blijven gebruiken. Het spuiten in onze spuitcabines gebeurt vakkundig en secuur. Wij hebben al jaren ervaring in het spuiten van diverse objecten waaronder dus ook meubels en onze klanten waarderen onze precisie.

Het beste resultaat

Als u dus overweegt uw dierbare meubels te laten spuiten dan kunt u erop vertrouwen dat deze bij Ton de Rooij en veilige handen zijn en dat we ze in de door u gewenste kleur en glans spuiten.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van onze spuiterij of een offerte wilt aanvragen dan informeren wij u graag.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.