Meubels spuiten

MEUBELS SPUITEN DOET TON DE ROOIJ VAKKUNDIG

Zit u te twijfelen of u die oude keukentafel moet vervangen of toch alleen een ander kleurtje wilt geven? Bedenk dan vooral dat u voor een zacht prijsje uw favoriete meubels kunt vernieuwen door ze te spuiten. Meubels spuiten is ook de oplossing als nog geen afstand kunt doen van dat ene kastje van oma dat al jaren niet meer de glans heeft waar ze zo trots op was. Een oude wieg of ledikant is ook binnen enkele dagen weer gereed voor een volgende generatie.

Vakkundig spuiten van meubels

Meubels kunnen een emotionele waarde krijgen als u ze lang in huis heeft of zelfs al meerdere generaties. Meubels spuiten is dan een goede manier om de meubels toonbaar te houden en te kunnen blijven gebruiken. Het spuiten in onze spuitcabines gebeurt vakkundig en secuur. Wij hebben al jaren ervaring in het spuiten van diverse objecten waaronder dus ook meubels en onze klanten waarderen onze precisie.

Het beste resultaat

Als u dus overweegt uw dierbare meubels te laten spuiten dan kunt u erop vertrouwen dat deze bij Ton de Rooij en veilige handen zijn en dat we ze in de door u gewenste kleur en glans spuiten.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van onze spuiterij of een offerte wilt aanvragen dan informeren wij u graag.

Contact