Meubels laten spuiten

MEUBELS LATEN SPUITEN BIJ TON DE ROOIJ

Natuurlijk wilt u wel eens wat anders in huis. Een nieuwe bank misschien of een andere salontafel. Dat hoeft niet zoveel te kosten als u denkt, want u kunt uw meubels laten spuiten in iedere gewenste kleur in onze spuiterij. Op die manier heeft u voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs meubels die zo goed als nieuw lijken. Door het laten spuiten in een andere kleur zou u zelfs de hele uitstraling ervan kunnen veranderen.

Zo goed als nieuw

U kunt ervoor kiezen uw oude meubels zo te laten spuiten dat ze er weer uitzien zoals u ze eens kocht. Of u kiest voor een zwarte lak in plaats van het wit dat er al jaren op zat. Niets op het gebied van meubels spuiten is onmogelijk in onze geavanceerde spuitcabines. Wij kunnen uw stoelen en andere meubels in elke gewenste kleur en glansgraad spuiten.

Onze spuitcabines voor meubels

U kunt ervoor kiezen een enkel meubelstuk te laten spuiten of een hele reeks aan meubels. Wij werken voor zowel particulieren als ontwerpers en bedrijven. Onze spuitcabines hebben de capaciteit om zelfs hele reeksen van producten tegelijk te laten spuiten om de uniformiteit te waarborgen.

Als u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Contact