Meubels laten spuiten

MEUBELS LATEN SPUITEN BIJ TON DE ROOIJ

Natuurlijk wilt u wel eens wat anders in huis. Een nieuwe bank misschien of een andere salontafel. Dat hoeft niet zoveel te kosten als u denkt, want u kunt uw meubels laten spuiten in iedere gewenste kleur in onze spuiterij. Op die manier heeft u voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs meubels die zo goed als nieuw lijken. Door het laten spuiten in een andere kleur zou u zelfs de hele uitstraling ervan kunnen veranderen.

Zo goed als nieuw

U kunt ervoor kiezen uw oude meubels zo te laten spuiten dat ze er weer uitzien zoals u ze eens kocht. Of u kiest voor een zwarte lak in plaats van het wit dat er al jaren op zat. Niets op het gebied van meubels spuiten is onmogelijk in onze geavanceerde spuitcabines. Wij kunnen uw stoelen en andere meubels in elke gewenste kleur en glansgraad spuiten.

Onze spuitcabines voor meubels

U kunt ervoor kiezen een enkel meubelstuk te laten spuiten of een hele reeks aan meubels. Wij werken voor zowel particulieren als ontwerpers en bedrijven. Onze spuitcabines hebben de capaciteit om zelfs hele reeksen van producten tegelijk te laten spuiten om de uniformiteit te waarborgen.

Als u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.