MDF spuiten

MDF MEUBELS SPUITEN: TON DE ROOIJ REGELT HET VOOR U

MDF is een zeer geliefd materiaal voor het vervaardigen van meubels. En het fijne van MDF is dat het tegenwoordig ook goed te bewerken is. Ideaal dus wanneer u uw meubels eens wilt voorzien van een nieuw uiterlijk. Door uw MDF meubels te laten spuiten kunt u dus weer vele jaren vooruit, zonder dat u hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Uw wensen staan centraal

Wanneer u uw MDF meubels wilt laten spuiten, dan zit u bij spuiterij Ton de Rooij helemaal goed. Onze vakmensen spuiten uw MDF objecten snel en vakkundig in iedere gewenste kleur en glansgraad. Dus wat uw wensen ook zijn, bij Ton de Rooij is het mogelijk.

Ook grote partijen

Heeft u veel MDF objecten die gespoten moeten worden? Bij Ton de Rooij is dit geen enkel probleem. Omdat wij regelmatig grote partijen spuiten voor het bedrijfsleven, zijn wij gewend om snel te schakelen en in een hoog tempo te werken.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het spuiten van uw MDF meubels? Laat dan uw wensen voor ons achter via het contactformulier. Dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte.

Contact