Lakspuiterij

LAKSPUITERIJ TON DE ROOIJ: DE SPECIALIST IN ZOETERWOUDE

Al sinds jaar en dag wordt er veel aandacht besteed aan een mooi interieur. Maar de aanschaf van nieuwe meubels is doorgaans een zeer kostbare aangelegenheid. Gelukkig is het mogelijk om uw interieur een opfrisbeurt te geven zonder nieuwe kasten, tafels en dergelijke te hoeven aanschaffen. Lakspuiterij Ton de Rooij behandelt uw interieur vakkundig in een kleur en glansgraad naar keuze. In de geavanceerde spuitcabine van onze lakspuiterij kunnen wij alles voor u spuiten, afgezien van uw auto.

Diverse kleursystemen

Lakspuiterij Ton de Rooij maakt gebruik van verschillende kleursystemen, zoals PMS, RAL, NCS en Sikkens. Dus wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de kleur en glansgraad, bij onze lakspuiterij slaagt u altijd. Naast het zeer fraaie uiterlijk van de industrielakken, kenmerken onze lakken zich door een goede kras- en stootvastheid. U zult dus nog lang plezier hebben van de lak.

Meer weten?

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw interieur, maar wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Lakspuiterij Ton de Rooij voorziet u graag van advies op maat. U bereikt onze vakkundige medewerkers het snelst op (071) 58 02 491. Of laat uw bericht voor onze lakspuiterij achter via het contactformulier

Contact