Lakspuiterij

LAKSPUITERIJ TON DE ROOIJ: DE SPECIALIST IN ZOETERWOUDE

Al sinds jaar en dag wordt er veel aandacht besteed aan een mooi interieur. Maar de aanschaf van nieuwe meubels is doorgaans een zeer kostbare aangelegenheid. Gelukkig is het mogelijk om uw interieur een opfrisbeurt te geven zonder nieuwe kasten, tafels en dergelijke te hoeven aanschaffen. Lakspuiterij Ton de Rooij behandelt uw interieur vakkundig in een kleur en glansgraad naar keuze. In de geavanceerde spuitcabine van onze lakspuiterij kunnen wij alles voor u spuiten, afgezien van uw auto.

Diverse kleursystemen

Lakspuiterij Ton de Rooij maakt gebruik van verschillende kleursystemen, zoals PMS, RAL, NCS en Sikkens. Dus wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de kleur en glansgraad, bij onze lakspuiterij slaagt u altijd. Naast het zeer fraaie uiterlijk van de industrielakken, kenmerken onze lakken zich door een goede kras- en stootvastheid. U zult dus nog lang plezier hebben van de lak.

Meer weten?

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw interieur, maar wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Lakspuiterij Ton de Rooij voorziet u graag van advies op maat. U bereikt onze vakkundige medewerkers het snelst op (071) 58 02 491. Of laat uw bericht voor onze lakspuiterij achter via het contactformulier

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.