Kunststof laten spuiten

KUNSTSTOF KUNT U LATEN SPUITEN BIJ TON DE ROOIJ

Een kunststof object dat nog niet de gewenste kleur en glans heeft kunnen wij bij Ton de Rooij precies in die kleur en glansgraad spuiten die u wenst. Of het nu gaat om een enkel object of een hele reeks, onze spuitcabines beschikken over de capaciteit om vele kunststof objecten van klein tot heel groot tegelijkertijd te spuiten.

Per stuk of per reeks

Wij bedienen in onze spuiterij zowel particulieren als ontwerpers/architecten en bedrijven. Wilt u dus uw kunststof prototype verbeteren door deze te spuiten of gaat het om een eindproduct dat u in serie uitgevoerd wilt zien? Ons vakkundige personeel zal uw kunststof objecten met aandacht spuiten zodat u tevreden het eindresultaat mee naar huis of op de markt kunt brengen.

Welke kleur u maar wenst

Wij spuiten uw kunststof in de door u gewenste kleur en daarbij is niets vreemd (behalve dus die auto’s). Onze spuiterij kan alles spuiten en de mogelijkheden zijn legio. Wilt u meer weten over het spuiten van kunststof of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.