Keukenspuiterij

TON DE ROOIJ – DE KEUKENSPUITERIJ VOOR HET SPUITEN VAN KEUKENDEURTJES

De keuken is één van de belangrijkste plekken van uw huis. Waarschijnlijk brengt u er heel wat tijd in door. Dat u na verloop van tijd uitgekeken raakt op uw keuken is dus niet zo verwonderlijk. Maar wanneer de keuken nog geen mankementen vertoont, is het eeuwig zonde om hier erg veel geld aan te spenderen.

Keukendeurtjes spuiten

Het spuiten van uw keukendeurtjes is dan dé oplossing. Door uw keukendeurtjes te laten spuiten creëert u in een handomdraai een nieuw uiterlijk, zonder dat dit enorm in de papieren gaat lopen. Bij keukenspuiterij Ton de Rooij kunt u terecht voor alle gewenste kleuren en glansgraden. Zo krijgt u precies wat u voor ogen heeft.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn voor het spuiten van uw keukendeurtjes? Laat gerust uw wensen voor ons achter via het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen een op maat gemaakte offerte ontvangt voor het spuiten van uw keukendeurtjes.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.