Keukenkastjes verven

TON DE ROOIJ: OOK VOOR HET VERVEN VAN UW KEUKENKASTJES

Het verven van de keukenkastjes is geen klusje dat u zelf even snel tussen de bedrijven door doet. Maar dat hoeft ook niet. Spuiterij Ton de Rooij zorgt met alle plezier voor mooi gespoten keukenkastjes, zodat uw keuken er weer uitziet als nieuw.

Uiterst geavanceerde spuitcabines

Wilt u uw keukenkastjes in een geheel andere kleur laten verven? Ook dat is geen enkel probleem bij Ton de Rooij. Onze specialisten hebben al vele keukens voorzien van een nieuwe kleur. In onze geavanceerde spuitcabine spuiten wij uw keukenkastjes in alle gewenste kleuren en glansgraden. Al binnen een paar dagen kunt u uw oude keuken voorzien van een geheel nieuwe look en uitstraling.

Wat kost het het laten verven van de keukenkastjes?

Het laten verven van uw keukenkastjes hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u in een huis woont dat meer dan 2 jaar oud is, dan komt u in aanmerking voor het gereduceerde btw-tarief van 6%. Onze vakkundige medewerkers informeren u graag over dit aantrekkelijke aanbod.

Wenst u aanvullende informatie over het laten verven van uw keukenkastjes? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
U bereikt ons op (071) 58 02 491.

Contact