Keukenkastjes verven

TON DE ROOIJ: OOK VOOR HET VERVEN VAN UW KEUKENKASTJES

Het verven van de keukenkastjes is geen klusje dat u zelf even snel tussen de bedrijven door doet. Maar dat hoeft ook niet. Spuiterij Ton de Rooij zorgt met alle plezier voor mooi gespoten keukenkastjes, zodat uw keuken er weer uitziet als nieuw.

Uiterst geavanceerde spuitcabines

Wilt u uw keukenkastjes in een geheel andere kleur laten verven? Ook dat is geen enkel probleem bij Ton de Rooij. Onze specialisten hebben al vele keukens voorzien van een nieuwe kleur. In onze geavanceerde spuitcabine spuiten wij uw keukenkastjes in alle gewenste kleuren en glansgraden. Al binnen een paar dagen kunt u uw oude keuken voorzien van een geheel nieuwe look en uitstraling.

Wat kost het het laten verven van de keukenkastjes?

Het laten verven van uw keukenkastjes hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u in een huis woont dat meer dan 2 jaar oud is, dan komt u in aanmerking voor het gereduceerde btw-tarief van 9%. Onze vakkundige medewerkers informeren u graag over dit aantrekkelijke aanbod.

Wenst u aanvullende informatie over het laten verven van uw keukenkastjes? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
U bereikt ons op (071) 58 02 491.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.