Interieurspuiterij

INTERIEURSPUITERIJ

U bent op zoek naar een gerenommeerde interieurspuiterij voor het laten behandelen van uw keuken, meubels, kasten of deuren? Dan bent u bij interieurspuiterij Ton de Rooij helemaal aan het juiste adres. In onze uiterst moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles, met uitzondering van uw auto.

Alles is mogelijk

Wat het gewenste object ook is, bij interieurspuiterij Ton de Rooij wordt alles vakkundig behandeld in elke gewenste kleur en glansgraad. Ook het spuiten van grote aantallen is geen enkel probleem bij interieurspuiterij Ton de Rooij. Dus wat uw wensen ook zijn, Ton de Rooij zorgt ervoor dat het geregeld wordt.

Voor particulieren en bedrijven

Naast de particuliere markt bedienen onze professionele spuiters al vele jaren de zakelijke markt. Mede dankzij de goede kras- en stootvastheid van onze lakken, werken wij veel voor de interieurbouw, de meubelindustrie, keukenleveranciers en de jachtbouw. Ook architecten en ontwerpers doen steeds vaker een beroep op onze interieurspuiterij.

Wenst u aanvullende informatie over de mogelijkheden, de werkwijze of de prijzen van interieurspuiterij Ton de Rooij? Schroom dan niet om uw vragen voor ons achter te laten via het contactformulier.

Contact