Interieurspuiterij

INTERIEURSPUITERIJ

U bent op zoek naar een gerenommeerde interieurspuiterij voor het laten behandelen van uw keuken, meubels, kasten of deuren? Dan bent u bij interieurspuiterij Ton de Rooij helemaal aan het juiste adres. In onze uiterst moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles, met uitzondering van uw auto.

Alles is mogelijk

Wat het gewenste object ook is, bij interieurspuiterij Ton de Rooij wordt alles vakkundig behandeld in elke gewenste kleur en glansgraad. Ook het spuiten van grote aantallen is geen enkel probleem bij interieurspuiterij Ton de Rooij. Dus wat uw wensen ook zijn, Ton de Rooij zorgt ervoor dat het geregeld wordt.

Voor particulieren en bedrijven

Naast de particuliere markt bedienen onze professionele spuiters al vele jaren de zakelijke markt. Mede dankzij de goede kras- en stootvastheid van onze lakken, werken wij veel voor de interieurbouw, de meubelindustrie, keukenleveranciers en de jachtbouw. Ook architecten en ontwerpers doen steeds vaker een beroep op onze interieurspuiterij.

Wenst u aanvullende informatie over de mogelijkheden, de werkwijze of de prijzen van interieurspuiterij Ton de Rooij? Schroom dan niet om uw vragen voor ons achter te laten via het contactformulier.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.