Bedrijven

BEDRIJVEN

Op het gebied van industriële toepassingen bieden wij uitkomst. MDF, kunststof, metaal en zelfs glas wordt naar wens in kleur gespoten. De gebruikte twee-componenten polyurethaanlakken onderscheiden zich door een goede kras- en stootvastheid. Wij werken veelal voor interieurbouw, meubelindustrie, keukenleveranciers en jachtbouw.

Sign

Ook werken wij veel voor bedrijven uit de Sign industrie. Denk daarbij aan het spuiten van acrylaat- of doosletters, beursstands of dibond panelen. Daarnaast beschikken wij zelf ook over een full-colour productiefaciliteit waarmee we een unieke combinatie met signing en lakverwerking kunnen aanbieden.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.