Architecten / ontwerpers

ARCHITECTEN/ONTWERPERS

Voor veel architecten of ontwerpers bieden wij uitkomst. Heeft u een prototype, kleine serie of wilt u de kleur van de stopcontacten matchen met de muur, voor ons is niets te gek. Of het nu gaat om MDF, kunststof, metaal of zelfs glas, bij ons wordt het vakkundig behandeld in iedere gewenste kleur. In onze ultramoderne spuitcabine kan alles gespoten worden, behalve auto’s.

Kleursystemen

Wij maken gebruik van verschillende kleursystemen zoals RAL, NCS, Sikkens en zelfs PMS. Onze lakken zijn op basis van twee-componenten polyurethaan. Hierdoor is niet alleen een zeer fraaie afwerking in talloze kleurtinten en afwerkingen mogelijk, ook onderscheiden deze industrielakken zich door een goede kras- en stootvastheid.

Metaalcoating

Met de VeroMetal metaalcoating zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij de combinatie van metaaldeeltjes met een binder is het resultaat sterker dan de som van de bestanddelen. Er ontstaat een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag, waarbij het originele ontwerp en alle details van het gecoate object behouden blijven. VeroMetal® is echt metaal en zodoende zeer duurzaam. Het breekt niet en bladdert niet af, blijft goed vast zitten en is geschikt voor zowel gebruik buiten als voor toepassingen binnen.

Contact


4/5

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen. Met een prima eindresultaat

4/5

Wij hebben de deurtjes van onze keuken laten overspuiten. Het eind resultaat is verbluffend! Kwaliteit van het spuiten is super. Vrienden en Familie denken dat we een nieuwe keuken hebben gekocht. De nazorg is ook uitstekend, een potje verf voor de vaste delen en de kleuren in een herstel potje. Super. Ik ben al aan het nadenken wat ik verder kan laten spuiten.

5/5

Onze folie van onze keukenkastjes ging los zitten en wat ga je dan doen, nieuwe deurtjes of spuiten? Overal informatie opgehaald, zo ook bij Ton de Rooij. Hier zagen wij deurtjes die net gespoten waren. Nou wij waren om hoor. Datum geprikt en i.p.v. 3 weken waren ze al met 2 weken klaar. Het resultaat was echt prachtig. Toen het probleempje met een te lang spijkertje ook was opgelost waren wij met 110% tevreden. Wij gaan zorgen voor de mond- op mondreclame voor Ton de Rooij.

5/5

Kan mij voorstellen dat iemand denkt “uitsluitend tienen” ….. maar ik kan werkelijk niets verzinnen waarom ik het cijfer naar een negen zou moeten terugbrengen. Mooi professioneel werk door een klantvriendelijk bedrijf.