Architecten / ontwerpers

ARCHITECTEN/ONTWERPERS

Voor veel architecten of ontwerpers bieden wij uitkomst. Heeft u een prototype, kleine serie of wilt u de kleur van de stopcontacten matchen met de muur, voor ons is niets te gek. Of het nu gaat om MDF, kunststof, metaal of zelfs glas, bij ons wordt het vakkundig behandeld in iedere gewenste kleur. In onze ultramoderne spuitcabine kan alles gespoten worden, behalve auto’s.

Kleursystemen

Wij maken gebruik van verschillende kleursystemen zoals RAL, NCS, Sikkens en zelfs PMS. Onze lakken zijn op basis van twee-componenten polyurethaan. Hierdoor is niet alleen een zeer fraaie afwerking in talloze kleurtinten en afwerkingen mogelijk, ook onderscheiden deze industrielakken zich door een goede kras- en stootvastheid.

Metaalcoating

Met de VeroMetal metaalcoating zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij de combinatie van metaaldeeltjes met een binder is het resultaat sterker dan de som van de bestanddelen. Er ontstaat een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag, waarbij het originele ontwerp en alle details van het gecoate object behouden blijven. VeroMetal® is echt metaal en zodoende zeer duurzaam. Het breekt niet en bladdert niet af, blijft goed vast zitten en is geschikt voor zowel gebruik buiten als voor toepassingen binnen.

Contact