Radiator spuiten: bij Ton de Rooij zit u goed

 

Zit uw radiator niet meer zo strak in de lak en stoort u zich hieraan? Dan is het spuiten van uw radiator een echte aanrader. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw radiator te spuiten. Maar vergeet niet dat het spuiten van verf geen eenvoudige opgave is. Niet alleen is het lastig te bepalen wat de ideale spuitafstand is, ook is de kans op druipers altijd aanwezig.

 

Vakkundige spuiterij

De vakmensen van Ton de Rooij spuiten met alle plezier uw radiatoren. Wij maken gebruik van diverse kleursystemen, waaronder RAL en PMS. Ook kunnen wij alle denkbare kleuren en glansgraden voor u fabriceren. Daarnaast kenmerken onze lakken zich door de uitmuntende kras- en stootvastheid. Wanneer u uw radiator laat spuiten door Ton de Rooij weet u dus zeker dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben.

 

Contact

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw radiator, maar wenst u eerst aanvullende informatie over de mogelijkheden of de kosten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt onze behulpzame medewerkers op (071) 58 02 491. Ook kunt u op elk moment van de dag een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.
Klik op de pijlen links en rechts om te scrollen

 

Portfolio_particulier_PastoeMeubels_2
Portfolio_particulier_MathieuNamaakkast
Diverse gekleurde stoelen
Secretaire Ral 9001
Pastoe Shift
Keukenelementen rood vernis
Portfolio_particulier_Kinderstoel
Portfolio_particulier_PaarseKast